De meest voorkomende voedselallergie bij baby’s is koemelkallergie. Wanneer je als moeder je kindje kustvoeding wil geven zal je dus koemelk moeten vermijden. Wanneer je baby last heeft van koemelkallergie is het beste alternatief voor melkpoeder een hypoallergene kunstvoeding op basis van gehydrolyseerd eiwithydrolystaat. Andere melkproducten zoals sojamelk, geitenmelk of schapenmelk wordt door het Voedingscentrum in de eerste 6 maanden sterk afgeraden als vervangende voeding.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1136546&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fnutrilon-nutriton-vanaf-geboorte-flesvoeding-135-gram%2F9200000002211822%2F&name=Nutrilon%20Nutriton%20-%20vanaf%20geboorte%20-%20Flesvoedi...

De meeste melkvrije kunstvoedingen zijn, in vergelijking met de standaard kunstmelk, erg dun en licht verteerbaar. Hierdoor is de kans op reflux relatief nog groter. Nutriton Johannesbroodpitmeel van Nutrilon is vrij van gluten, koemelk of lactose en daarom is het ook erg geschikt voor kinderen met een koemelkallergie of lactose-intolerantie. Je kunt Nutrilon Nutriton apart kopen zodat je het poeder zelf kunt mengen met jouw koemelkvrije flesvoeding zoals bijvoorbeeld Nutrilon Pepti.

Nog geen reacties

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Johannesbroodpitmeel bij Bol.com
    Recente reacties